blog-logo

Dr. Florin Orțan: ,,Voi transforma proiectul Spitalul Clinic Regional de Urgenţă Brașov, în realitate!”

Candidatul PSD la Primăria Brașov, senatorul dr. Florin Orțan reiterează necesitatea unui spital la Brașov și susține că, în mandatul său de primar, brașovenii vor beneficia de un nou spital și de servicii medicale la standarde înalte de calitate.

Brașovul are nevoie de un spital nou, modern, adaptat vremurilor actuale. În calitate de senator, m-am implicat activ pentru demararea proiectului de construire a Spitalului Regional Brașov, prin rezolvarea problemei alocării terenului necesar și prin aducerea experților BERD la Brașov, în vederea finanțării acestui proiect. Ca viitor primar voi duce la bun sfârșit acest proiect al Spitalului Regional Brașov, mai ales că, în urma amendamentului „ORȚAN”, depus și susținut la nivel parlamentar, am putut depăși ambițiile locale și astăzi vorbim despre un spital regional” spune doctorul Orțan

Potrivit doctorului Florin Orțan, proiectul Spitalului Regional lansat în 2017 a parcurs, în trei ani de zile, numeroase etape procedurale și se află astăzi într-un stadiu de maturitate care permite demararea acestuia.

„Guvernările PSD au făcut demersuri foarte serioase cu privire la acest proiect. Primul guvern care a emis un document în care își asuma că la Brașov se va construi unul dintre spitalele regionale a fost social-democrat.

Ulterior, noi, parlamentarii PSD și echipa prefectului Rasaliu am scris și obținut votarea Legii 32/2018 de transfer a terenului pentru spital.

Mai apoi, tot sub guvernarea PSD a fost emis ordinul cu numărul de paturi și structura de specialități, dar și ordinul cu arondarea județelor deservite și a fost semnat acordul tipărit cu BERD și Primăria Brașov pentru documentația tehnică” a declarat dr. Florin Orțan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate