blog-logo

S-a mai semnat un contract pentru un ciot din Autostrada Transilvania

S-a mai semnat un contract pentru un ciot din Autostrada Transilvania

Un nou contract pentru proiectarea și execuția unui tronson din Autostrada Transilvania, pentru realizarea a 13,5 kilometri între Nușfalău și Suplacu de Barcău, a fost semnat sâmbătă, în prezențaministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Este cel de-al patrulea contract semnat de la începutul acestui an pentru secțiuni din A3. Contractul pentru realizarea celor 13,5 kilometri care vor face legătura între Nușfalău și Suplacu de Barcău a fost semnat sâmbătă, amtreprenor fiind NUROL INSAAT VE TICARET A.S., scrie News.ro.

Contractul în valoare de 384.138.887,89 lei fără TVA și este finanțat din fonduri europene nerambursabile, transmite CNAIR. Durata contractului este de 24 luni, din care:  șase luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Alte articole:   4 ofertanți pentru construirea Sălii Polivalente de la Brașov

Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni. În cadrul contractului se vor realiza autostrada pe lungime totală de 13,54 kilometri, precum și un nod rutier Nușfalău km 67+500 (intersecție cu DN1H), șapte pasaje peste autostradă, șase poduri peste autostradă, o parcare de scurtă durată la kilometrul 69+150, un punct de sprijin pentru întreținere km 69+240, bretea de întoarcere, varianta de circulație pe DN1H, dar și restabiliri pentru legăturile rutiere.

Sâmbătă, după semnarea acestui contract, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că peste câteva zile vor fi deschiși traficului rutier cei 18 kilometri din Autostrada Transilvania  între Iernut și Chețani.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.