blog-logo

Tăriceanu spune că se lucrează timid la Aeroportul de la Ghimbav, după ce a făcut un survol al acestuia

Tăriceanu spune că se lucrează timid la Aeroportul de la Ghimbav, după ce a făcut un survol al acestuia

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat astăzi, la Brașov, stadiul lucrărilor la Aeroportul Internațional care se construiește la Ghimbav.

Liderul ALDE s-a declarat afectat de faptul că fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, nu mai poate candida la această funcție din cauză că dosarul cu semnăturile de susținere nu a fost riguros întocmit conform prevederilor legale. În schimb, l-a lăudat pe Căncescu și spune că acesta trebuie să militeze în continuare la cel mai important obiectiv de investiții al Brașovului, Aeroportului, pe care el l-a demarat.

„Nu mă voi referi la proiecte locale, pentru că nu vreu să se creadă că dau eu sarcini colegilor de la Brașov, dar mă voi referi la proiectul Aeroportului de la Brașov pe care îl cunosc, început în perioada când era dl. Căncescu președinte al Consiliului Județean Brașov și care a pledat cu foarte multă ardoare pentru construcția acestuia. Are o funcție vitală pentru industira turismului, dar și o funcție economică. Plus că ar permite cetățenilor să aibă acces în spațiul european. Mi-a părut bine că a început și mi-a părut rău că s-a oprit (construcția aeroportului – n.r.). Vreau să vă spun că am venit, de curiozitate, să verific ce se întâmplă. Profitând de faptul că am licență de pilot, am venit (în urmă cu 3 săptămâni – n.r.) frumos cu avionul și am făcut un survol deasupra aeroportului și am văzut că se lucrează timid la terminal. Sigur, mai sunt lucrări importante de făcut, pentru ca Aeroportul să devină funcțional… Sper ca în cazul în care dl. Căncescu va ajunge să fie în Consiliul Județean din nou prezent, în calitate de consilier, să fie unul dintre cei mai aprigi promotori ai acestui proiect”, a declarat Tăriceanu.

La rândul său, Aristotel Căncescu a precizat că obiectivul lui este să câștige un număr cât mai mare de consilieri județeni: „Obiectivele mele sunt finalizarea Aeroportului început de mine și nu s-a făcut mai nimic de atunci. Al doilea proiecte este ca acel spital pentru care avem 15 ha de teren să îl finalizăm, bineînțeles cu bani care trebuie să vină de la Guvern și din fonduri europene. Al treilea proiect este reluarea și continuarea acelor proiecte începute cu pensionarii, pe care le-am promovat timp de 15 ani cât am condus Consiliul Județean”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Investiții de miliarde de euro în infrastructura feroviară din județul Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate