blog-logo

Accident de muncă la Făgăraș. Un tânăr a ajuns la spital

Accident de muncă la Făgăraș. Un tânăr a ajuns la spital

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În data de 4 septembrie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Făgăraș, a avut loc un accident de muncă.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 29 ani, angajat al societății în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, în timp ce manevra un utilaj, a suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   PSD nu dă înapoi: vrea guvern de tehnocrați și alegeri anticipate

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.