blog-logo

Lift exterior la Spitalul Municipal Săcele

Lift exterior la Spitalul Municipal Săcele

Continuă investițiile în sănătate la Săcele. Săptămâna aceasta, la Spitalul Municipal a fost pus în funcțiune un lift exterior.  Această investiție a fost necesară deoarece Spitalul avea  nevoie de ascensor de targă pentru îndeplinirea în condiţii legale şi optime a actului medical în cadrul unității medicale.

„Avem în vedere creșterea gradului de confort al pacienților, a mijloacelor de deplasare a acestora la etajele superioare pentru persoane cu afecţiuni care necesită tratament îndelungat, astfel încât liftul trebuie să permită accesul pe verticală al bolnavilor, unii fiind transportați pe targă, inclusiv pentru personal şi circuite medicale aferente spitalizării continue, ca de exemplu medicamente sau hrană”, ne-a declarat primarul Virgil Popa.

Alte articole:   Clădirile noi, dotate obligatoriu cu panouri solare

Casa liftului este lipită de clădirea existentă, iar accesul în lift se va face dinspre interiorul clădirii, la fiecare nivel în parte. Valoarea totală a investiției este de 450.000 lei.

„Pentru administrația locală, sănătatea săcelenilor este prioritară. Vom moderniza și vom dota cu aparatură medicală Spitalul Municipal Săcele, astfel încât unitatea medicală să ofere servicii medicale cât mai variate și complexe”, a mai precizat Virgil Popa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.