blog-logo

Brașovul, sub COD GALBEN de ploi, vijelii și grindină, până diseară!

Brașovul, sub COD GALBEN de ploi, vijelii și grindină, până diseară!

Informarea meteorologică de vreme severă emisă în această dimineață s-a transformat în cod galben. Acesta va intra în vigoare la ora 12.00 și va expira diseară, la ora 21.00.

În intervalul menționat, în jumătatea de sud-est a Transilvaniei, nordul și vestul Moldovei, nordul Munteniei și în nord-estul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25…35 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

În sudul județului avem parte chiar de cod portocaliu de vreme severă. Această avertizare va intra în vigoare mâine, la 2 dimineața, și va expira tot vineri, la ora 23.00.  În județele Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, precum și în zona de munte a județelor Vrancea, Prahova, Brașov, Covasna și Dâmbovița, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 50…70 l/mp.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate