blog-logo

Adrian Vălușescu este noul manager al Centrului Cultural Reduta

Adrian Vălușescu este noul manager al Centrului Cultural Reduta

După trecerea în neființă a actorului Marius Cisar, la conducerea Centrului Cultural Reduta a fost numit manager interimar prof. Adrian Vălușescu.

Acesta a fost numit prin decizia Consiliului Județean Brașov, începând cu data de 1 septembrie 2020, pentru a ocupa funcția de manager interimar.

În momente de adâncă tristețe, datorită pierderii neașteptate a actorului Marius Cristian Cisar, manager al Centrului Cultural Reduta vă transmitem că proiectele culturale, educative și de promovare, valorificare a elementelor de cultură populară, pregătite pentru anul 2020 vor fi continuate de prof. Adrian Vălușescu„, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Reduta.

Prof. Adrian Vălușescu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul cultural, deoarece timp de 7 ani a condus Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Braşov.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

Din anul 2011, atunci când statutul instituţiei s-a modificat, aceasta devenind Serviciul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în cadrul Centrului Cultural Reduta, prof. Adrian Vălușescu a ocupat funcția de șef serviciu având ca obiectiv păstrarea tradițiilor și valorilor culturii populare.

 ,,Îmi doresc să continui alături de echipa Centrului Cultural Reduta, atât evenimentele care au fost pregătite pentru această toamnă la Biserica Neagră, Bastionul Țesătorilor, cât și proiectele de valorificare a elementelor de cultură populară, festivalurile de tradiție în Piața Sfatului, cursurile de balet, de gimnastică, de actorie derulate în Centrul Cultural Reduta’’, comunică prof. Adrian Vălușescu, manager interimar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate