blog-logo

Un sucevean, suspectat că ar fi agresat sexual o fată la Codlea

Un sucevean, suspectat că ar fi agresat sexual o fată la Codlea

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “agresiune sexuală”.

În data de 1 septembrie 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Codlea, cu privire la faptul că ar fi fost agresată sexual de către o persoană de sex masculin.

„Cu ocazia cercetărilor desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, o persoană de sex masculin ar fi agresat-o sexual pe tânără, respectiv ar fi atins-o în zona superioară a unui membru inferior, iar ulterior, după ce a coborât din mijlocul de transport, ar fi atins-o în zona posterioară”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar de poliţia Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Un puști spera să dea lovitura vieții la o cofetărie, dar a fost prins de jandarmi

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 ani, din județul Suceava. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto: Arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.