blog-logo

Structură specializată în Poliție pentru căutarea persoanelor dispărute

Structură specializată în Poliție pentru căutarea persoanelor dispărute

Bogdan Despescu, secretarul de stat în MAI, a anunțat înființarea unei structuri operative care se va ocupa exclusiv de căutarea persoanelor dispărute. 

Secretarul de stat Bogdan Despescu din Ministerul Afacerilor Interne a anunţat miercuri că va fi înfiinţată o structură specializată în găsirea persoanelor dispărute, cu psihologi, care va avea reprezentanţi în toate inspectoratele de poliţie. 

„Va funcţiona la nivelul IGPR şi, în acelaşi timp, la nivelul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti şi inspectoratelor judeţene de poliţie. Această structură se va ocupa exclusiv de căutarea persoanelor dispărute. Intenţionăm să atragem specialişti, intenţionăm să încadrăm poliţişti cu specializări din alte zone decât Academia de Poliţie, şi aici mă refer la psihologi. (…) Am alocat resurse financiare şi funcţii suplimentare pentru constituirea acestei structuri„, a afirmat Despescu la Parlament.

Despescu a participat la şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia copiilor dispăruţi. 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Acțiuni ale Poliției Rutiere Brașov, în această dimineață! Amenzi de peste 26.000 de lei în doar 3 ore!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate