blog-logo

Femeie de 30 de ani, agresată de soţul de 62 de ani

Femeie de 30 de ani, agresată de soţul de 62 de ani

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În data de 31 august 2020, în jurul orei 23.25, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 30 ani, cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o fizic, în timp ce se afla la domiciliul comun din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe soția sa cu care se află în proces de divorț.

Alte articole:   Chefi renumiți din România vă învață cum să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, „tigaie” picantă

„În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura păstrării unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată și față de reședința acesteia”, a preciyat prutătorul de cuvânt al IPJ Braşov, agent de poliţie Nadia Olaru.

            În cauză,cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate