blog-logo

Două investiţii de anvergură ale Electrica la Săcele

Două investiţii de anvergură ale Electrica la Săcele

În acest an vor fi realizate noi lucrări la rețeaua electrică a Muncipiului Săcele, ca urmare a parteneriatului încheiat între SDEE Transilvania SUD şi Primăria Săcele.

Primarul Virgil Popa a declarat, pentru newsbv.ro, că unul dintre obiective este modernizare a 28 de posturi de transformare, prin înlocuirea echipamentelor interioare existente cu echipamente mai performante și repararea clădirilor aferente posturilor de transformare din municipiul Săcele. Valoare totală este de 8.228.000 lei, din care se excută în 2020 lucrări de aproximativ 2.800.000 lei.

Celălalt obiectiv este extindere rețelei de alimentare cu energie electric în cartierul Toamnei.  Valoarea proiectului este de  1.215.000 lei și va cuprinde  un post de transformare de 400 KVA, 20/0,4 KV, iar LES-urile (linia electrica subterană) de 20KV, respectiv 0.4 KV, vor avea în total peste 10.000 metri lungime pe străzile Toamnei, Egretei, Ciocârliei, Cocorului, Berzei și Rândunicii. Practic, cablurile electrice aeriene vor dispărea și vor fi îngropate, ceea ce dă un aspect civilizat întregii zone.

Alte articole:   Pamela Diaconu: Care sunt urgențele și cine blochează proiectele Brașovului?
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.