blog-logo

Bărbat reţinut după ce a încercat să fure un limitator de viteză

Bărbat reţinut după ce a încercat să fure un limitator de viteză

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tentativă la furt calificat”.

În fapt, la data de de 30 august 2020, polițiștii au depistat în flagrant,  pe bld. Libertății din Stațiunea Predeal, o persoană de sex masculin, care încerca să sustragă părți componente ale limitatorului de viteză montat pe partea carosabilă.

            La vederea echipajului de poliție, persoana în cauză a părăsit locul faptei, fugind către podul amplasat peste calea ferată, sărind în valea din partea dreapă a acestuia, de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

În urma activităților de urmărire, persoana a fost interceptată la scurt timp de către polițiști și a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 31 ani din Stațiunea Predeal, județul Brașov.

Alte articole:   Carambol pe podul de la Dârste, de dimineață

            Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

            Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.