blog-logo

Accident grav, în această dimineață, pe DN1!

Accident grav, în această dimineață, pe DN1!

Inspectoratul pentru Situații de Urgeanță (SU) Brașov a fost alertat la ora 05.40 de producerea unui eveniment rutier pe DN1, între localitatile Sercaia si Mândra, după ce un autoturism a intrat intr-un parapet.

În autoturism se aflau 5 persoane, trei adulti si doi copii.

La fata locului s-au deplasat un echipaj cu apa si spumă, doua echipaje SMURD si doua ambulante SAJ.

„S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale la fata locului, iar doi dintre adulti si cei doi copii au fost transportati la spital. Unul dintre adulti este in stare gravă, acesta suferind un traumatism cranio cerebral sever. Barbatul era inconstient si a fost intubat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

„Un bărbat în vârstă de 66 ani din județul Neamț, care conducea un autoturism pe DN1, la km. 225+700m, la ieșire din localitatea Șercaia spre Făgăraș, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a lovit parapetul metalic aflat pe marginea părții carosabile. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Alte articole:   CFR: 139 de vagoane și 55 de locomotive vor fi modernizate

Foto: ISU Brasov

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate