blog-logo

Primăria Prejmer se pregăteşte pentru evenimentele culturale de masă

Primăria Prejmer se pregăteşte pentru evenimentele culturale de masă

Chiar dacă este pandemie, edilii din Prejmer fac demersuri pentru dotarea comunităţii cu cele necesare organizării evenimentelor în aer liber în condiţii cât mai bune, indiferent dacă vorbim despre Festivalul clătitelor, Festivalul internaţional folcloric sau Ziua Recoltei.

În acest sens, Primăria a publicat, în sistemul electronic de achiziţii publice, anunţul privind achizitia a 30 de „Chioscuri din lemn”, în cadrul proiectului cu numele „Achizitie dotari pentru extinderea serviciilor de agrement, informare turistica si culturale si a infrastructurii aferente in comuna Prejmer”.

Fondurile necesare sunt asigurate de către Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. „Produsele achizitionate contribuie la indeplinirea obiectivului general si anume – Dotarea cu bunuri necesare organizării de activități culturale, de agrement și turistice în aer liber, în comuna Prejmer”, se precizează în documentația de licitație. 

Alte articole:   Decizia Bisericii Ortodoxe Române: Ritualul botezului nu se va schimba

Valoarea totala estimată a contrac tului este de 177.422,86 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 septembrie 2020, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate