blog-logo

Întreruperi de curent și gaz în două localități din județul Brașov

Întreruperi de curent și gaz în două localități din județul Brașov

Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Braşov anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică, pentru efectuarea de lucrări, în cursul zilei de vineri, 28 august, în Ghimbav.

Astfel, curentul electric va fi înterupt pe străzile Violetei, Toporașului, Petuniei, Narcisei, Liliacului, Gardeniei, Deliei, Crizantemei, Begoniei, Azaleei, în intervalul orar 10.00- 15.00.

SDEE Brașov mulţumeşte clienţilor săi pentru înţelegere.

Pentru apeluri de urgență clienții pot apela serviciul de call-center la numărul 0800-500-929 sau la numărul scurt 0268-929.

Fără gaz pe o stradă din Vlădeni

Distrigaz Sud Reţele efectuează lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru modernizarea reţelei de distribuţie.

Astfel, compania anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici, în cursul zilei de vineri, 28 august, înlocalitatea brașoveană Vlădeni, pe strada Mare, în intervalul orar 09.00-14.00.

Alte articole:   Aproape 82.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech ajung la Brașov

Pentru alte informații clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021/9281.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate