blog-logo

LIVE VIDEO Semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al drumului Valea Doftanei – Brădet, alternativa rutieră la DN 1

LIVE VIDEO Semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al drumului Valea Doftanei – Brădet, alternativa rutieră la DN 1

Astăzi a avut loc semnarea contractului pentru realizarea Studiului de Fezabilitate al proiectului de reabilitare şi modernizare a drumului Valea Doftanei – Brădet, alternativă rutieră la DN 1, proiect implementat de Compania Naţională de Investiţii.

În cadrul contractului, se vor realiza, pe lângă studiul de fezabilitate (SF) necesar reabilitării celor 24 de km de drum, şi celelalte studii necesare întocmirii documentaţiei de aprobare a indicatorilor tehnico-economici (studiul topografic, studiul geotehnic, planul de situaţie pe ridicare topografică, studiul de trafic, studiul hidraulic şi hidrogeologic, documentaţia pentru scoaterea din circuitul forestier, expertiza tehnică), precum şi obţinerea certificatelor de urbanism, a avizelor, acordurilor şi studiilor specifice.

Valoarea contractului este de 2.795.010,73 (cu TVA), iar durata contractuală de realizare a SF-ului este de 4 luni (120 de zile).

Alte articole:   1.12.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus – 5,96 la mia de locuitori, în județul Brașov

Asocierea declarată câştigătoare, în urma demarării procedurii de achiziţie publică la sfârşitul lunii aprilie a acestui an, este Asocierea BETA COPS – EAST WATER DRILLINGS – 3TI PROGETTI ITALIA – INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A.

După finalizarea studiului de fezabilitate, vor urma procedurile legale cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi, ulterior, va putea fi demarată procedura de achiziţie publică privind contractarea lucrărilor de execuţie.

Obiectivul va fi realizat în cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, implementat de Compania Naţională de Investiţii (CNI), instituţie sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.