blog-logo

VIDEO Orțan: Primăria nu este a primarului. Este a Brașovului

VIDEO Orțan: Primăria nu este a primarului. Este a Brașovului

Partidul Social Democrat organizează, de la ora 11.00, evenimentul de lansare a candidaților PSD Brașov la Consiliul Local. Evenimentul se desfăşoară la Hotel Belvedere.

În cadrul evenimentului, doctorul Florin Orțan, candidatul la Primărie, a făcut referire la profesiile fiecărui candidat, corelându-le cu proiectele propuse de aceștia pentru Brașov.

„Demnitatea pentru care colegii mei candidează se numește în organigramă. De fapt, ei se vor numi consilierii profesioniști ai Primarului. Sunt mândru de echipa mea. Avem un program viu, însemnând că programul nostru este scris de noi, pentru că noi suntem experți în domeniile pe care dorim să le acoperim în Consiliul Local. Este bineștiut că eu sunt un expert în politici sanitare, am militat pentru Spitalul Regional Brașov, pentru dezvoltarea medicinei primare și pentru o mai bună armonizare legislativă între medicina de teren și legile din parlament”, a declarat doctorul Florin Orțan

Alte articole:   Octavian Jurma: Pentru prima dată în valul 4, viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare

Un Brașov sănătos, turistic, cu mijloace de transport alternativ, cu fațadele clădirilor istorice refăcute, cu o mai bună transparentizare a administrației locale, cu un Palat de Justiție și cu o atenție deosebită asupra Bisericii Ortodoxe Române sunt printre proiectele candidaților PSD la Consiliul Local.

Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov, candidat pe poziția 1 la Consiliul Local:
„Sunt pregătit pentru a găsi cele mai viabile soluții pentru proiectele colegilor mei și pentru asta, trebuie să gestionam mult mai eficient banul public. Astăzi, circa 60 milioane de euro zac în conturile municipalității pentru că actuala administrație locală liberală nu a fost capabilă să direcționeze acești bani în proiecte de investiții și dezvoltare. Acest mod de a face administrație trebuie oprit și brașovenilor trebuie să le asiguram un nivel de trai mai bun. Îi mulțumesc doctorului Florin Orțan pentru faptul că întotdeauna a fost alături de Organizația Municipală și să îl asigur că ne vom uni toate forțele pentru câștigarea Primăriei Brașov. Suntem o echipă tânără, profesionistă, în care brașovenii își pun speranța.”

Pe poziția a doua a listei de candidați la Consiliul Local este un actual consilier local, Alexandra-Ioana Crivineanu.
„Sunt permanent implicată în viața și în comunitatea brașoveană. Brașovul turistic este proiectul meu pentru următorul mandat. Astăzi, Braşovul este un oraș care se zbate, dar care încă nu și-a pierdut reputația. Brașovul trebuie să fie un obiectiv de atracție turistică și un centru regional și național pentru evenimente majore: Cerbul de Aur, TIFF Brașov, Festivaluri internaționale de teatru, de jazz, de modă, teatru stradal și ateliere de creație pentru copii. Turismul gastronomic va trebui susținut la Brașov, prin păstrarea și prezentarea specificului produselor locale. Invitația de a face parte din echipa doctorului Orțan mă onorează și, totodată, mă responsabilizează. Șansa noastră, a acestei echipe de consilieri locali coordonată de Florin Orțan este de a-i crește reputația și de a-l face atractiv pentru anii care vin.”

La finalul evenimentului de lansare, candidatul la primărie, Florin Orțan a subliniat necesitatea demitizării cuvântului de primar și a implementării unui nou stil de management la Primăria Brașov.

Alte articole:   Pariuri în sistem la Fortuna

„Trebuie să uitam de expresia: «Primăria este a primarului». Primăria este a unei echipe, Primăria este a Brașovului. Un manager de proces complex cum este primarul unui municipiu ca Brașovul va trebui să știe să se înconjoare de competențe și să le sudeze într-o echipă. Uniți pentru Brașov și pentru o Primărie fără baroni!”

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.