blog-logo

Contracandidaţii primarului din Zărneşti au vrut să câştige alegerile în instanţă. Nu au reuşit

Contracandidaţii primarului din Zărneşti au vrut să câştige alegerile în instanţă. Nu au reuşit

Bătălia pentru Primăria Zărneşti este una dintre cele mai aprinse pentru viitorul mandat. Primarul din Zărneşti, Alexandru Igrişan (PSD), a avut două bătălii câştigate, la Biroul electoral, unde dosarul lui de candidatură a fost respins într-o primă fază, iar răspunsul după ce a depus din nou circa 1.600 de semnături de susţinere, a venit, favorabil, dar cu mare întârziere şi cu o presiune cumplită asupra candidatului.

Dar lupta nu se terminase: reprezentanţii PNL, USR şi un independent au deschis mai multe procese în instanţă, prin care au contestat candidatura lui Igrişan.

Până la urmă, şi aceste bătălii au fost câştigate de social-democrat. Rămâne de văzut dacă, la urne, contestatarii acestuia vor avea rezultate mai bune.

Alte articole:   VIDEO Primăria Brașov va aplica pentru achiziția de echipamente IT pentru 40.000 de elevi și 3.000 de cadre didactice

„Deși știau foarte clar că am dreptul de a candida, s-au aliat si mi-au atacat în instanța candidatura, reprezentanții USR, un candidat independent și atenție, reprezentantul PNL care a contestat chiar de 2 ori. Așa înțeleg ei democrația, probabil! 5 procese (…) În total, o săptămâna de stres, pentru a apăra un drept fundamental: DREPTUL DE A FI ALES ! In toate cele 5 procese, dreptatea a biruit! Mulțumesc instantelor de judecată pentru corectitudinea de care au dat dovadă și nu în ultimul rând, dumneavoastră celor mulți care m-ați încurajat să nu renunț și să merg mai departe! ”, ne-a declarat Igrişan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.