blog-logo

142 de decese provocate de coronavirus, până acum, la Brașov!

142 de decese provocate de coronavirus, până acum, la Brașov!

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor centralizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Brașov se prezintă astfel:

■ 3.546 pacienți declarați vindecați
■ 242 pacienți internați în spitale
■ 344 persoane cu test pozitiv aflate la domicilii, care au consimțit să se izoleze
■ 507 persoane aflate în carantină la domiciliu
■ 0 persoane aflate în carantină instituționalizată
■ 142 persoane decedate

► În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat până în prezent 44.185 de teste, dintre care 306 teste în ultimele 24 de ore. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care sunt prelucrate la alte centre din țară.

Alte articole:   63,82% dintre candidații la posturile de director în școlile brașovene au promovat proba scrisă

► Amintim că este în vigoare Hotărârea nr.18/29.07.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, prin care se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, bâlciuri etc. de pe teritoriul județului Brașov. De asemenea, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului Brașov, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, precum și pe toate arterele pietonale intens frecventate și în alte zone aglomerate.

Alte articole:   Noi stații de autobuz pentru linia destinată transportului elevilor, la Făgăraș

► Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, Instituția Prefectului solicită cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală, măsuri care sunt necesare pentru a proteja sănătatea tuturor.

► La linia telefonică TelVerde 0800 800 165 cetățenii pot sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.