blog-logo

Accident de muncă în Brașov

Accident de muncă în Brașov

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 22 august 2020, în jurul orei 11,40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 53 ani, angajat al societăţii în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, a căzut de la o înălţime de aproximativ 2 metri, suferind leziuni la nivelul unuia dintre picioare.

Alte articole:   Două străzi din Cristian rămân fără gaze naturale

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la o unitate medical pentru investigaţii suplimentare.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.