blog-logo

VIDEO Accident pe Griviței!

VIDEO Accident pe Griviței!

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe bulevardul Griviței din municipiul Brașov. Un șofer a intrat cu mașina în magazinul Sergiana.

Potrivit IPJ Brașov, un tânăr în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism pe str. Griviței din municipiul Brașov, la intersecția cu strada Plevnei, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a pătruns pe trotuar, distrugând gardul împrejmuitor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Din cercetări a rezultat faptul că două persoane care se aflau pe trotuar au fost accidentate, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Video: Mara Petrei

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.