blog-logo

Lista scurtă a PMP Brașov pentru Consiliul Județean

Lista scurtă a PMP Brașov pentru Consiliul Județean

Partidul Mișcarea Popular a întregistrat azi la Biroul Electoral Județean candiaturile pentru Consiliul Județean. La aceste alegeri, PMP vine cu o listă completă pentru Consiliul Județean și cu un candidat propriu pentru președinția județului – George Antohe.  

Propunerea PMP pentru președinția Consiliului Județean, George Antohe, este inginer absolvent al Facultății de Inginerie Mecanică – programul de licență Autovehicule Rutiere, din cadrul Universității Transilvania. În prezent, el conduce Autoritatea Rutieră Română – Agenţia Teritorială Braşov. La aceste alegeri, George este cel mai tânăr dintre candidații înscriși pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, având vârsta de 27 de ani.

„Venim cu un candidat tânăr pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, însă cu un om implicat în comunitate şi decis să dezvolte judeţul nostru. Având în vedere pregătirea sa şi experienţa pe care deja o are în domeniu, programul său în plan judeţean se va axa pe mobilitate şi pe transport public, în primul rând, o zonă în care încă mai avem de lucru pentru a oferi braşovenilor cele mai bune condiţii de trai. Pe lista noastră de candidaţi pentru Consiliul Judeţean se regăsesc însă şi alţi specialişti pe domenii foarte importante pentru judeţ, aşa cum sunt cel juridic, turismul sau cadastrul.”, a declarat preşedintele PMP Braşov, Costel Mihai.

Lista scurtă a PMP Braşov pentru Consiliul Judeţean:

Alte articole:   Topul îngrijorărilor care îi macină pe români: Pandemia, abia pe locul 4, iar corupția pe 7

1.     Costel MIHAI – jurist, lector universitar asociat, viceprimar al municipiului Braşov
2.     George ANTOHE – inginer, director ARR – Agenţia teritorială Braşov 
3.     Tudor BLENDEA – manager turism
4.     Ovidiu SÂRGHIE – expert topograf
5.     Otilia VLAD – avocat, membru al Baroului Braşov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov