blog-logo

Doctorul Florin Orțan și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Brașov

Doctorul Florin Orțan și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Brașov

PSD Brașov a depus astăzi la Biroul electoral Municipal dosarele de candidatură ale candidatului la Primăria Brașov, dr. Florin Orțan și ale echipei de candidati pentru Consiliul Local Brașov.

Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov:
„Avem cei mai buni candidați la alegerile locale din Municipiul Brașov și din tot județul. Florin Orțan este un foarte bun manager, care a format echipe perfomante oriunde a lucrat și care știu că își dorește să însănătoșească administrația locală. Intrăm în această campanie cu mult optimism și cu dorința de a schimba lucrurile în bine, pentru că brașovenii s-au săturat de promisiunile neîndeplinite ale PNL din ultimii 30 de ani.”

„Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea! Credința mea profundă este că un oraș nu se poate dezvolta și nu poate crește sănătos fără un sistem medical bine pus la punct, în care cetățeanul, de data asta în calitate de pacient, să se simtă în siguranță și încrezător că orice problemă ar avea, va fi rezolvată de specialiști motivați și bine pregătiți” a declarat Florin Orțan

Alte articole:   Mobilizare pentru aderarea României la spațiul Schengen, în fața sediului Consiliului UE, organizată de PES activists România

Referitor la candidații pentru Consiliul Local, senatorul Florin Orțan a adăugat: „Sunt un om de echipă, un om care a construit echipe peste tot pe unde am lucrat. Știu cât de important este să lucrezi alături de oameni competenți și cât de important este să îți alegi colaboratorii cu grijă. Tocmai de aceea, venim cu o echipă puternică pentru Consiliul Local Brașov. Sunt oameni tineri, profesioniști în domeniile lor de activitate, care își vor pune toată expertiza în folosul brașovenilor.”

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate