blog-logo

Şofer băut şi fără permis, prins de polițişti

Şofer băut şi fără permis, prins de polițişti

La data de 15 august 2020, în jurul orei 21.08, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Rupea au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 40 ani, care conducea un autoturism pe str. Principală din localitatea Ungra, judeţul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,92 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alte articole:   Un bărbat s-a ales cu dosar penal și a ajuns și în arest


În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Zărneşti efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
În fapt, la data de 15 august a.c., în jurul orei 19.05, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un autoturism pe raza localităţii Poiana Mărului, judeţul Brașov, jud. Brașov.

Alte articole:   Un bărbat s-a ales cu dosar penal și a ajuns și în arest


Conducătorul auto a refuzat testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat. De asemenea, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.