blog-logo

Bărbat din Bihor, în arest după ce a ”uitat” să plătească produse de peste 2.200 de lei

Bărbat din Bihor, în arest după ce a ”uitat” să plătească produse de peste 2.200 de lei

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Braşov cercetează un bărbat, din județul Bihor, care a sustras bunuri în valoare de peste 2.200 de lei, dintr-o societate comercială din municipiu.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani și-a însușit mai multe produse de rafturile magazinului și a încercat să plece fără să achite contravaloarea lor, de peste 2.200 de lei.

 “Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 13.55, un bărbat în vârstă de 28 ani din judeţul Bihor, ar fi sustras mai multe produse dintr-o societate comercială cu sediul în municipiul Braşov şi ar fi trecut de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea bunurilor, cauzând un prejudiciu de peste 2.200 lei ”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliţie Alina Ivan.

În urma probatoriului administrat în cauză, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Alte articole:   De ce merită să joci cu LottoPark România?

Bihoreanul este cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.