S-a stins medicul Alexandru Grigoriu

S-a stins medicul Alexandru Grigoriu

Doliu în Sănătatea brașoveană. A trecut în neființă reputatul dr. Ioan Alexandru Grigoriu, medic primar psihiatru si doctor in stiinte medicale, chinuit in ultimii ani de o maladie nemiloasa. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe lumea cealaltă, că nu a avut parte de liniște în ultimii ani.

În decursul timpului, acesta s-a aflat mult timp la conducerea DSP Brasov si a Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie (SPCN) Brasov.

Ultimii ani din viață i-au fost marcați absurd de Consiliul Județean Brașov, care prin fostul consilier Andrei Kadas, susținut de PNL ca președinte al Consiliului de Administrație la SPCN, i-au interzis doctorului Grigoriu să se înscrie la concursul pentru un nou mandat de manager al unității medicale.

Alte articole:   Analiză Asociația Energia Inteligentă. Ce se va întâmpla cu preţul gazelor în această iarnă

Doctorului Grigoriu, Justiția i-a făcut dreptate. Nu a mai reușit să participe la concursul de manager și să revină în fruntea spitalului căruia i-a dedicat mulți ani din viață, pentru a-și spăla onoarea, în locul acestuia fiind numit manager de către președintele CJ, Adrian Veștea, un specialist în obstetrică-ginecologie.

Cât privește abuzurile prezidate de Kadas la SPCN, cel care a fost dovedit de presă că este partenerul de afaceri al clanului de interlopi Alexa, acestea au fost plătite din bani publici…

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce dreptate s-a facut? Croitoru Diana care a fost acuzată ca a sustras din spital echipamente, care a fost si arestata, protejata lui Kadas a revenit la spital pe acelasi post de director economic. Frumos. Asta este justiție? S-a intamplat ceva in acest caz? Nimic. Cum au acceptat să se intoarca in acelasi loc. Aia de la consiliu județean s-au executat si după ce a iesit din arest au pus-o la loc pe funcție. Se spune că se va inscrie la concursul de manager Croitoru . Foarte bine.Procurori ce fac in acest caz? În cine să mai ai încredere. Dumnezeu sa-l odihneasca pe domnul doctor, a fost un om bun.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate