blog-logo

Bărbat prins în flagrant de către polițiștii brașoveni

Bărbat prins în flagrant de către polițiștii brașoveni

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 12 august 2020, în jurul orei 10.05, pe str. Mureșenilor din municipiul Brașov, polițiștii au prins în flagrant o persoană de sex masculin, în timp ce sustrăgea mai multe colete din interiorul unui autoturism apartinând unei firme de curierat.

„Cu ocazia primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 38 ani din județul Sibiu. Bărbatul a fost condus la sediul Secției 1 Poliție Brașov în vederea audierii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în două localități din județul Brașov

Cercetările sun continuate în cadrul dosarului penal constituit, pentru probarea întregii activități infracționale.

UPDATE

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate