blog-logo

Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat dintr-un magazin

Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat dintr-un magazin

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În fapt, la data de 10 august 2020, în jurul orei 12.25, în cadrul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, a fost depistată în flagrant, o persoană de sex masculin, care ar fi trecut linia caselor de marcat, fără a achita toate produsele pe care le comercializase.   

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat  în vârstă de 64 ani din județul Covasna.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.

În urma probatoriului administrat în cauză, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate