blog-logo

Constructorul lotului Râșnov – Cristian, în topul drumarilor harnici în iulie

Constructorul lotului Râșnov – Cristian, în topul drumarilor harnici în iulie

Constructorul lotului Râșnov – Cristian din Autostrada Comarnic – Brașov s-a situat luna trecută pe primul loc în topul firmelor de profil după ce pe șantierul său s-a lucrat inclusiv noaptea. Progrese mari au mai raportat Umbărescu pe un lot din Autostrada Ford și italienii de la Astaldi, care au accelerat lucrările la Podul de la Brăila.

Constructorul român Alpenside a raportat luna trecută cel mai mare progres de pe șantierele marilor proiecte de infrastructură rutieră. Astfel, după un avans de circa 8 puncte procentuale, stadiul lucrărilor pe lotul Râșnov – Cristian al Autostrăzii Comarnic – Brașov a ajuns la 42,61%, conform datelor de pe site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Alte articole:   Salariul mediu net a crescut cu 49 de lei în iunie

„A început montarea grinzilor la pasajul peste DN73A și calea ferată pe Lotul Râșnov – Cristian, parte a autostrăzii București – Brașov. În total se vor monta 92 de grinzi cu lungimi cuprinse între 22 și 36 de metri iar operațiunea va dura câteva săptămâni. Constructorul a înregistrat avansuri semnificative și pe restul șantierului atât la așternerea straturilor de asfalt cât și la amenajarea rampelor de acces către pasaje. Dacă lucrările continuă în acest ritm există șanse reale ca până la sfârșitul anului să putem circula pe acest lot de autostradă”, se menționează într-o prezentare video a DRDP Brașov.

În clasament urmează Umbrărescu, care a înregistrat un avans de aproape 7 puncte procentuale pe lotul 1 din tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești (Autostrada Ford). Acest lot este finalizat în proporție de aproape 25%.

Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.