Șoferiță beată și fără permis, prinsă de polițiști

Șoferiță beată și fără permis, prinsă de polițiști

La data de 09 august 2020, în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, o tânără în vârstă de 26 ani din județul Iași, care conducea un autovehicul pe str. Alexandru cel Bun din mununicipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autoturismului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânăra în cauză,  nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Raportul activității primarului Nicolae Bărdaș și proiectele de viitor pentru Rupea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate