blog-logo

Predealul trebuie declarat zonă liberă de PNL. Ne-au nenorocit!

Predealul trebuie declarat zonă liberă de PNL. Ne-au nenorocit!

Liberalii au distrus Predealul, prin oamenii pe care i-au pus în fruntea Primăriei în decursul timpului. Ani la rând, investiţiile începute şi realizate sunt infime, pentru o staţiune care se vrea de interes internaţional.

„Mult mai modest ca ofertă turistică, Buşteniul ne-a surclasat, pentru că edilii de acolo au ştiut să lucreze în interesul comunităţii, nu pentru clientela de partid sau în interes propriu.
După ce au făcut praf investiţiile din Predeal, cei de la PNL au pus lacăt pe Primărie şi pe Consiliul Local. Aceasta este strategia PNL, să tragă „pe dreapta” întreg oraşul, să falimenteze staţiunea cu totul.
Politica „de dreapta” continuă, pe model guvernamental în plină epidemie, cu şedinţe de partid la nivel judeţean, unde clanul condus de cei doi Veştea s-a reunit la Cabana Secuilor din zona Trei Brazi, a celui numit secretar de stat.
Ce părere are preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, despre faptul că ne-au nenorocit colegii lui de partid pe care i-a susţinut în funcţii la Predeal?
După ce au falimentat orașul, liberarii brașoveni au prins „drag” de Predeal? După ce l-au aruncat în haos? După probleme cu justiția și demisiile consilierilor locali liberali?
Ce le poate spune șeful liberalilor predelenilor despre faptul că ei au blocat mai multe proiecte care erau în diferite stadii de execuție și s-au pierdut fonduri europene, iar acum tot comunitatea este bună de plată? Și aici ne referim la Centrul SPA, Școala veche, Programul de asfaltare a 55 de străzi prin PNDL – etapa a două , lucrările la zona de accesibilitate la pârtia de schi!
Până acum nu au fost interesați de soarta orașului.

Dar acum, în preajma alegerilor, au început să bârfească pe la colţuri, că nu au curaj să dea ochii cu oamenii, că dacă nu câștigă liberalii alegerile, orașul nu se mai poate dezvolta. E timpul să iasă public şi să îşi ceară scuze predelenilor că, dintr-o staţiune de renume mondial acum 30 de ani, Predealul a ajuns o tinichea a turismului românesc.

Acestea sunt „realizările” administraţiei PNL la Predeal, (în)făptuite cu sprijinul şi acordul lui Adrian Veştea, care este preşedintele PNL Braşov şi al Consiliului Judeţean Braşov. Şi acesta poartă o parte din vină, pentru că a avut pârghiile politice şi administrative să ia măsuri, nu să vină acum, după patru ani de la alegeri, să facă şedinţe de partid în Predeal”, a declarat Marius Mateescu, candidatul PSD la Primaria Predeal.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Rusu: Finanțările nerambursabile pentru structurile sportive au intrat în linie dreaptă

Leave a Reply

Your email address will not be published.