blog-logo

Preşedintele Academiei Române: „Scenariul educației exclusiv online va fi catastrofal, iar școala astfel făcută nu va avea niciun folos”

Preşedintele Academiei Române: „Scenariul educației exclusiv online va fi catastrofal, iar școala astfel făcută nu va avea niciun folos”

„Cei care spun că educația online, la distanță, este la fel de bună ca educația directă, aureolată de căldură umană, nu știu ce spun, nu au predat niciodată, vor să ne amăgească ori să ne arunce în haos”, a declarat într-un interviu acordat Agerpres președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, cetățean de onoare al județului Brașov.

Ioan Aurel Pop susține că ,,autoritățile și publicul trebuie să facă, evident, în așa fel încât să se aplice varianta cea mai bună, adică să se facă educație față în față, cu elevii și dascălii în același loc, la școală”.

,,După trecerea nenorocirii – toate nenorocirile din istorie au trecut până acum! -, nu avem decât să ne pregătim pentru ceea ce, pentru noi sau copiii și nepoții noștri, ar putea să mai vină, să-i instruim în spirit digital pe toți românii, să punem la punct școala online etc. Dar să nu uităm nicio clipă că nu a sosit încă vremea roboților/humanoizilor și nici a anarhiei’‘, a spus Ioan-Aurel Pop, potrivit agerpres.ro.

Alte articole:   „Bun găsit, domnule Mozart!” deschide Festivalul Mozart, online

Foto: Cetateanul.net

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate