blog-logo

Jucătorii echipei de polo Corona Brașov au protestat în fața Primăriei

Jucătorii echipei de polo Corona Brașov au protestat în fața Primăriei

După ce autorităţile din Braşov au anunţat intenția de a renunţa la Secţia de Polo, sportivii de la Corona Braşov, au decis să protesteze în faţa Primăriei.

În urmă cu câteva zile, șefii clubului i-au informat pe jucători că echipa de seniori se va desființa.

Ne-au spus că nu mai sunt bani, nu-i interesează că am transformat această echipă într-una redutabilă. Nu ni s-au dat alte explicații, am cerut explicații, dar degeaba. E revoltător, își bat joc de noi. Am pus suflet, iar copiii promovați alături de noi, în echipă, vor să se și lase„, spune sub protecția anonimatului, pentru Digi Sport, unul dintre jucători.

Alte articole:   Descinderi la hoții de curent electric din Gârcini!

Fără niciun răspuns clar, sportivii și antrenorii lor de la Secția de Polo a Clubului Corona Brașov s-au adunat miercuri după-amiaza, în fața Primăriei pentru a-i cere explicații primarului, George Scripcaru. Acesta a stat de vorbă cu staff-ul și cu jucătorii, însă nu s-a ajuns la niciun acord de continuare a activității echipei de polo.

„Ni s-a spus că nu mai sunt bani, că se va continua doar cu echipele de junior. Când l-am întrebat de ce nu sunt bani pentru noi și sunt pentru alte secții, precum handbal sau hochei pe gheață, n-am mai primit niciun răspuns”, dezvăluie pentru Digi Sport un alt membru al lotului Coronei.

Potrivit Digi Sport, Petrică Stancu, cel care coordonează activitatea sportivă a clubului susținut de Primărie, susține că a avut loc o ședință cu componenții lotului în care au fost informați despre decizie.

„Nu aș vrea să comentez. Lor li s-a comunicat. Activitatea secției de polo continuă cu posibilitatea ca din următorul sezon, nu din cel de anul acesta, să reînființăm, dacă situația financiară ne va permite, din nou formația de seniori”, s-a limitat să afirme Petrică Stancu.

Bugetul de salarii al echipei se ridica la 22.000 de euro pe lună, la o echipă de 26 de persoane, incluzând staff, medic, antrenor de copii și junior, după cum a declarat un membru al formației, pentru sursa citată.

Alte articole:   Bărbat reținut în urma unor percheziții care au avut loc, ieri, la Brașov!

Bugetul pentru toată echipa se ridica astfel la salariul pe care îl câștigă, lunar, un poloist de top într-unul dintre campionatele puternice ale lumii, Italia, Croația sau Ungaria.

Corona și-a făcut propria trupă în 2019. Formația antrenată de Eduard Andrei s-a luptat cu greii eșalonului de elită, Steaua, Oradea și Dinamo, și a încheiat pe trei ultimul sezon când șefii FRP au decis înghețarea lui.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate