Dosar penal pentru o societate comercială din Brașov, după ce un tânăr angajat s-a lovit la locul de muncă!

Dosar penal pentru o societate comercială din Brașov, după ce un tânăr angajat s-a lovit la locul de muncă!

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 06 august 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 21 ani, care se afla în timpul serviciului, în timp ce ajuta la încărcarea unui obiect de mobilier într-un vehicul, a suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Tânărul a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportat la o unitate medicală. 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate