blog-logo

Brașov Heroes provoacă participanții la #conectare

Brașov Heroes provoacă participanții la #conectare

Brașov Heroes, evenimentul de suflet al Fundației Comunitare Brașov, va exista anul acesta sub puterea cuvântului #conectare. În contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii îşi cheamă eroii la datorie și îi provoacă să găsească soluții de conectare.

Ce de-a 7-a ediție a Brașov Heroes  a fost lansată luni, 3 august, pe site-ul fundației: https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/

„Ne-am avântat deja cu entuziasm și cu ambiție să organizăm ediția #7 a Brașov Heroes – cursa cu obstacole a comunitații, evenimentul nostru emblematic, care anul trecut a mobilizat 1437 de alergători, 562 de donatori și a generat un fond de regranting de 150.000 lei pentru 12 cauze ale comunității”, au trasmis organizatorii evenimentului.

Pentru că anul acesta avem un context atipic și pentru că noi nu renunțăm, ci alegem să ne adaptăm, nu ne distanțăm și emoțional, ci căutăm soluții de #conectare, Brașov Heroes Ediția #7 nu doar continuă, ci durează mai mult.

Alte articole:   Dosar penal pentru o posibilă fraudă electorală, la Predeal

Totul, pentru siguranța eroilor de Brașov. Ce propunem pentru anul acesta? Un mix de 2 concepte și anume:

Săptămâna comunității – 6-13 septembrie – Provocăm eroii de Brașov să-și organizeze propriile mini-curse Brașov Heroes.

Eroi de Brașov, vă provocăm să vă organizati propriile mini-curse Brașov Heroes. Datorită vou[ vom păstra viu spiritul cursei cu obstacole a comunității și vor prinde viață multe mini-evenimente în care familiile, prietenii, colegii, vecinii și cunoscuții vor depăși cel puțin un obstacol creat de ei sau identificat în mijlocul naturii sau al locurilor în care aleg să fie regizorii propriilor evenimente, punând la un loc ingrediente precum: implicarea și distracția, bucuria și conectarea.

Alte articole:   Pâinea şi produsele de panificaţie nu reprezintă un vector de transmitere a coronavirusului

Conectați-vă cu cei apropiați, fiți creativi și bucurați-vă împreună! Arătați-ne printr-un clip postat pe pagina de Facebook Brasov Heroes cum v-ați distrat, sărbătoriți cursa voastră și donați.

Împreună activăm comunitatea în multe nuclee în care voi, eroii vă îndepliniți misiunea: faceți bine și susțineți cauzele Brașov Heroes donând pe site.

Postează pe pagina de Facebook Brașov Heroes imagini care să arate și celorlalți bucuria și implicarea ta și conectează-i la cauza pe care ți-ai ales-o, povestind despre ea și îndemnându-i să doneze.

Ziua Brașov Heroes – 13 septembrie – Alege să alergi și să susții cauza Brașov Heroes în care crezi.

Alte articole:   Dacă tot e zi electorală, bancuri cu politicieni...

Ce îți propunem? Să îți alegi traseul, ora de start și numărul de kilometri pe care vrei să îi parcurgi având în inimă și în minte de ce-ul tău legat de proiectul pentru care alergi. Ne vei anunța despre fapta ta eroică postând pe pagina de Facebook Brașov Heroes o poză cu tine și o poză cu numărul de kilometri înregistrați în aplicația folosită de tine.

Vom transforma împreună implicarea ta într-o donație pentru beneficiarii care au nevoie de o schimbare în mai bine în viața lor. Invită-ți prietenii să te susțină și să doneze pe site pentru cauza aleasă de tine.

Mai multe detalii găsiți pe facebook.com/Brasov.Heroes/  sau accesând pagina dedicată a site-ului fundației https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiecte-actuale.php.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate