blog-logo

Marius Dunca: „Nu am negociat niciodată cu Ialomițianu. Nu puteam să susținem un candidat care a tăiat pensiile și salariile românilor”

Marius Dunca: „Nu am negociat niciodată cu Ialomițianu. Nu puteam să susținem un candidat care a tăiat pensiile și salariile românilor”

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a declarat, astăzi, la lansarea candidaților pentru Primăria Brașov și Consiliul Județean Brașov, că formațiunea pe care o conduce este dispusă să încheie alianțe cu orice partid, cu condiția ca aceste colaborări să se bazeze pe proiecte serioase.

La Consiliul Local suntem, în momentul de față, la același nivel ca în 2016, dacă ne uităm la sondaje. Cu Florin Orțan în noua echipă, cu siguranță vom avea rezultate mai bune decât acum 4 ani, atât la CL, cât și la CJ. La Consiliul Județean, primul pe listă este Marian Rasaliu, candidatul nostru la funcția pentru șefia CJ Brașov, iar la Consiliul Local primul pe listă este lectorul universitar Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov. Florin Orțan nu va fi pe lista de consilieri locali. El este numai candidatul PSD la Primăria Brașov.

Pe liste vom avea oameni profesioniști, cu experianță, care au avut succes în domeniile lor de activitate. Nu am negociat niciodată cu Gheorghe Ialomițianu, nu puteam să susțin un candidat care a tăiat pensiile și salariile românilor. La Codlea avem alianță cu ALDE, vom încerca același lucru la Rupea și Hârseni. Suntem deschiși să facem orice parteneriat, dar numai bazate pe proiecte, nu pe oameni. Nu promovăm persoane, nimeni nu ne va impune pe cineva. Vom colabora cu orice formațiune politică, dar pe proiecte pentru cetățeni”, a declarat președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   18 octombrie – Lucinul, sau Ziua Lupului – o sărbătoare pierdută în negura timpului

Leave a Reply

Your email address will not be published.