blog-logo

Kadas a distrus PNL Săcele! 3 consilieri locali au plecat la ADN – VIDEO

Kadas a distrus PNL Săcele! 3 consilieri locali au plecat la ADN – VIDEO

3 consilieri locali, dintre cei 5, si 80% dintre membrii Organizației Municipale a PNL Săcele s-au înscris în Alternativa pentru Demnitate Națională. La conferința de presă, alături de Ionel Goidescu, candidatul la președinția Consiliului Județean al ADN Brașov, au fost prezenți candidatul ADN la Primaria Săcele, Ciprian Nițescu si Copoț Robert George candidat la Consiliul Local Săcele și la Consiliul Județean Brașov.

Cei doi candidați împreuna cu Dan Mureșan, actualmente consilieri locali PNL  și 80% din membri organizației PNL Săcele au decis să se alature proiectului politic ADN.

                      Ionel Goidescu: ”Suntem consecvenți cu ceea ce ne-am propus în momentul consitituiri organizației județene AND, acum un an de zile, că vom promova în structurile administrației publice locale soluții și oameni cu profil moral corespunzător. Cei trei candidați de  la Săcele, îndeplinesc perfect acest profil, profilul așteptat de cetățeni.

Alte articole:   Explozia preţurilor la RCA. Cum poţi afla dacă eşti considerat asigurat cu risc ridicat?

                 Ciprian Nițescu: „ Am decis să mă alătur acestui proiect regăsindu-mă în totalitate în valorile promovate de acesta. Am încredere că împreună cu colegii mei și cu cei care ni se vor alatura, vom avea rezultate remarcabile în Municipiul Săcele. ”

                 Robert Copoț: ”Decizia de a mă alătura acestui proiect am luat-o cu dorința de implicare și  consolidare a  proiectului ADN la Săcele, iar prezența noastră în continuare în administrația locală va fi benefică pentru Municipiul Săcele. ”

Aceste mișcări pe scena politică săceleană survin în contextul în care președinte la PNL Săcele, până de curând, figura pe site-ul liberalilor brașoveni fostul consilier județean Andi Kadas, asociatul în afaceri al clanulul de interlopi Alexa.

Alte articole:   Dunca: USR și PNL au adus România în moarte clinică. Opriți insolvența țării!

Kadas, reamintim, figura ca președintele PNL Săcele multe luni la rândul chiar și după demisia din rândul liberalilor, după ce a ieșit un scandal public incredibil în urma unor percheziții făcute la membrii grupării clanului Alexa. Ulterior, Kadas a avut un atac virulent la adresa șefului IPJ Brașov, lucru care a dus la demisia lui din PNL.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.