blog-logo

Un șofer a “reconfigurat“ marcajele rutiere pe străzile din Brașov (Foto)

Un șofer a “reconfigurat“ marcajele rutiere pe străzile din Brașov (Foto)

Agenții Poliției Locale Brașov au avut o misiune mai puțin obișnuită, după ce pe străzile din Brașov au apărut benzi noi de circulație.

O autoutilitară care transporta vopsea lavabilă a pierdut o cantitate însemnată din încărcătură, astfel pe mai multe străzi din oraș au apărut „benzi noi de circulație”.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație Rutieră s-au autosesizat și au demarat “Operațiunea Marcajul”, luând urmele lăsate de șofer.

“În data de 31 iulie 2020 conducătorul unei autoutilitare nu și-a asigurat în mod corespunzător marfa pe care o transporta, respectiv vopsea lavabilă de culoare albă, și a împrăștiat în acest mod materialul pe carosabil.

Au apărut „benzi noi de circulație” pe străzile Zizinului, Calea București, Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Griviței și Ecaterina Teodoroiu.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație Rutieră au mers pe urmele lăsate de cetățeanul harnic și l-au găsit în curtea unui depozit de pe str. Ecaterina Teodoroiu acolo unde descărca marfa rămasă”, au informat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Pentru „munca depusă” conducătorul autoutilitarei a fost „remunerat” cu suma de 800 de lei, valoarea amenzii primite în baza H.C.L. 149/2017.

Alte articole:   Dosar penal pentru o posibilă fraudă electorală, la Predeal

Lucrătorii de la salubritate nu au apreciat efortul depus de către eroul nostru și au șters urmele lăsate de acesta pe carosabil.

Foto: facebook.com/brasovpolitialocala

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate