blog-logo

Nelu Tătaru: Decizia privind deschiderea școlilor, în a doua parte a lunii august

Nelu Tătaru: Decizia privind deschiderea școlilor, în a doua parte a lunii august

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni, la Galaţi, că o decizie în privința deschiderea noului an şcolar va fi luată în a doua jumătate a lunii august.

Tătaru a precizat că autorităţile iau în calcul mai multe scenarii, în funcţie de evoluţia pandemiei de COVID-19, dar că o decizie va fi comunicată dascălilor şi elevilor în a doua jumătate a lunii august.

„Sunt mai multe scenarii. A doua parte a lunii august ne va spune dacă este oportună revenirea elevilor la şcoală. Noi sperăm să fie oportună, în condiţiile în care situaţia va fi favorabilă. Dar repet, nu ţine doar de noi. Planuri sunt, avem măsuri sanitare şi pentru desfăşurarea procesului de învăţământ. În a doua jumătate a lunii august vor afla dascălii şi elevii ce decizie se va lua”, a declarat Nelu Tătaru, citat de AGERPRES.

La finalul lunii iulie, premierului Ludovic Orban, a declarat că Guvernul are în analiză cel puțin trei scenarii pentru deschiderea şcolilor şi va lua o decizie în urma unei analize care va ţine cont de mai multe elemente, dar totul depinde de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Alte articole:   Vaccinul Pfizer, mai puțin eficient în cazul persoanelor care suferă de obezitate

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, însoţit de liderul PNL Galaţi, George Stângă, s-a aflat într-o vizită în judeţul Galaţi, unde a inaugurat noul dispensar al comunei Cerţeşti şi Centrul Medical Uman de la Matca. De asemenea, a mai fost şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, unde a dorit să vadă Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, dar şi la Prefectura Galaţi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate