blog-logo

Masca de protecție este obligatorie la evenimentele Operei Brașov

Masca de protecție este obligatorie la evenimentele Operei Brașov

Conform Hotărârii nr. 18/29 iulie 2020, emisă de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, la spectacolele organizate de Opera Braşov în aer liber, purtarea măştii de protecţie este obligatorie!

Potrivit Art.2 din Hotărâre, „se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiţii de aglomerare de persoane, pe raza judeţului Braşov, desfăşurate atât în interior, cât şi în exterior, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00„.

În contextul necesității respectării conduitei sanitare, respectiv al limitării răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, reprezentanții Operei Brașov solicit spectatorilor să poarte mască de protecție.

“Solicităm insistent tuturor persoanelor care vor participa la evenimentele noastre să poarte masca de protecţie în mod corespunzător pe toată durata desfăşurării spectacolelor! Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm, cu drag şi în siguranţă, la evenimentele noastre ce au loc în Curtea Operei Braşov!”.

Conform aceluiași document, sunt exceptaţi de la obligativitatea purtării măştii de protecţie copiii cu vârstă mai mică de 5 ani.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Primarul din Moieciu, către o persoană afectată de aluviuni: „Ești o proastă și o tâmpită”

Leave a Reply

Your email address will not be published.