blog-logo

Polițiștii locali au acționat în cazul unei femei agresive, cu probleme psihice

Polițiștii locali au acționat în cazul unei femei agresive, cu probleme psihice

Polițiștii locali brașoveni au identificat o persoană cu probleme psihice, în centrul orașului, motiv pentru care s-au asigurat că poate beneficia de servicii medicale de specialitate.


În această după-amiază, polițiștii locali de la Intervenție au observat că o femeie îmbrăcată doar cu un tricou avea un comportament agresiv la adresa trecătorilor. Acesta a fost motivul pentru care au apelat Serviciul de Ambulanță, iar până la sosirea medicilor polițiștii locali i-au îndepărtat pe curioși, pentru a nu-i crea persoanei o stare mult mai agresivă.

Femeia, a fost convinsă să îi însoțească pe medici la unitatea sanitară, specializată în aceste afecțiuni, unde a și fost internată.

La puțin timp, nu departe de locul incidentului, aceiași polițiști locali au ajutat o persoană paralizată să se urce din nou în scaunul cu rotile, de unde căzuse. Bărbatul alunecase de pe trotuar în carosabil, moment în care a fost observat de polițiștii locali.

Alte articole:   Unde sunt rastelurile pentru biciclete în Brașov? De ce școlile nu sunt dotate cu așa ceva?

Aceștia au ajuns imedial langă el pentru a-l ajuta să revină în scaun și pentru a se asigura că nu s-a lovit. Din fericire, bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și și-a continuat plimbarea prin oraș.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.