blog-logo

Mateescu: „Locuitorii din Predeal și-au pierdut încrederea în autorități. Se simt înșelați, abandonați”

Mateescu: „Locuitorii din Predeal și-au pierdut încrederea în autorități. Se simt înșelați, abandonați”

Viitoarea administrație locală din Predeal trebuie să câștige respectul și încrederea cetățenilor după multiplele probleme care au măcinat comunitatea în ultimii ani. Desele schimbări ale primarilor interimari și dizolvarea Consiliului Local au adus stațiunea într-un con de umbră, înglodată în datorii.

Este vitală crearea unei relații de respect și colaborare între cetățeni și Primăria Predeal prin informarea acestora periodic despre activitățile desfășurate de către instituție.

”Locuitorii din Predeal și-au pierdut încrederea în autorități. Se simt înșelați, abandonați. Mereu am fost de părere că transparența este un pol important în administrația publică. Voi comunica în permanență cu locuitorii din Predeal, informațiile de interes general vor fi publicate pe site-ul instituției, voi afișa toate cheltuielile și încasările efectuate. Îmi doresc să consult cetățenii și oamenii de afaceri în toate deciziile majore ce urmează a fi implementate în Predeal.

Mai mult decât atât, vizez și ajustarea și revizuirea taxelor locale și încercarea armonizării lor în concordanță cu codul fiscal și cuantumul acestora, comparativ cu localitățile învecinate (Azuga, Sinaia, Bușteni, Râșnov, Bran, Brașov).

Consider imperios necesară și implicarea tuturor cetățenilor prin organizarea unei dezbateri publice pentru a se prezenta situația de fapt în care se află orașul Predeal. Predelenii trebuie cunoască realitatea. Drumul pe care am pornit nu este ușor, dar, împreună, putem aduce stațiunea la gloria de odinioară. Sunt convins că putem atrage mai mulți turiști, familii tinere, sportivi în zonă. Nu trebuie uitați nici oamenii de afaceri care doresc să deschidă sau să-și dezvolte afacerile. Găsesc necesară crearea în cadrul Primăriei Predeal a unui birou cu angajați specializați în domeniul atragerii de fonduri nerambursabile (guvernamentale și europene)”, a declarat Marius Mateescu, candidatul PSD la Primăria Predeal.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Family Start: Guvernul anunță credite garantate de stat pentru organizarea de nunți, botezuri sau cumpărarea unei mașini

Leave a Reply

Your email address will not be published.