Persoanele care vor să viziteze Belgia, de la 1 august, sunt obligate să completeze un formular online

Persoanele care vor să viziteze Belgia, de la 1 august, sunt obligate să completeze un formular online

Toate persoanele care intră în Regatul Belgiei în scop turistic vor fi obligate, începând cu 1 august, să completeze anterior intrării pe teritoriul belgian formularul online – Passenger Locator Form, potrivit agerpres.ro.

MAE precizează că autorităţile belgiene au revizuit condiţiile pentru cetăţenii care intră în Regatul Belgiei în scop turistic (călătorie neesenţială).

,,Astfel, începând cu data de 1 august, toate persoanele care intră în Regatul Belgiei în scop turistic vor fi obligate să completeze anterior intrării pe teritoriul Belgiei formularul online, Passenger Locator Form, care poate fi accesat la https://travel.info-coronavirus.be/fr/public-health-passenger-locator-form, arată MAE într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, sunt exceptate de la această măsură persoanele care călătoresc pe alte rute decât aeriană sau navală şi care rămân pe teritoriul Belgiei pentru maximum 48 de ore (inclusiv în scopul tranzitului) şi persoanele a căror călătorie în afara Regatului Belgiei nu depăşeşte 48 de ore, scrie agerpres.ro.

Alte articole:   Terasa Serenity cu vedere spre lacul cu lebede albe și negre vă așteaptă!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate