Întrebări pentru autoritățile din județul Brașov

Întrebări pentru autoritățile din județul Brașov

– Statul la o terasă în centrul istoric sau într-o altă zonă „intens circulată” se supune sau nu reglementărilor privind purtarea măștii? Adică cetățenii sunt obligați să poarte masca și la masă? Ținând cont că „masa” se află în aer liber, în zona în care s-a impus această restricție…

– Aceeași întrebare și în cazul târgului cu vânzare de mâncare gătită de la Lacul din Noua.

– De unde și până unde se întinde competența organelor abilitate de a amenda cetățenii. Cei care stau la terasă sau la târg cu doi mici si o bere pe masă sunt sau nu pasibili de amendă?

Alte articole:   Sporuri de 40% pentru șefii Direcțiilor de Sănătate Publică din toată țara!

– Cine stabilește că un loc sau o stradă este sau nu intens circulată pentru a se putea sau nu aplica o amendă? Sau e liber la ploaie de amenzi după pofta inimii… lor.

Delir maxim la Consiliul Județean Brașov!

S-au gândit ei acum, în plină pandemie și în prag de alegeri, să execute o reorganizare prin comasare? Adică să desființeze Spitalului de Boli Infecțioase Brașov și să devină secție a Spitalului de Pneuomoftiziologie cunoscut și ca „spitalul TBC”. Dar nebunia nu se oprește aici….

Propunerea este ca secția de copii de la Infecțioase să se mute la Stejeriș, într-un pavilion al „spitalului TBC”. Adică să-i pună pe toti ” claie peste gramadă” sus pe drumul spre Poiana Brașov?

Alte articole:   Garda Forestieră Brașov a oprit un tren care transporta, ilegal, 27 de vagoane cu lemne, din Cehia!

Dincolo de semantică, adică Spitalul de Boli Infecțioase devine secție a unui spital care tratează bolile de plămâni și nu invers, nu devine secție nici măcar a Spitalului Județean de Urgență… cum ar fi fost oarecum logic. Iar secția de copii de la Infecțioase să fie preluată de Spitalul de Pediatrie… cum din nou ar fi avut o logică.

Sub umbrela „eficientizării” situația este de un absurd periculos.

  • Răzvan Popa
  • ex-europarlamentar
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate