Un bărbat a căzut de la înălțime în timp ce se afla la serviciu

Un bărbat a căzut de la înălțime în timp ce se afla la serviciu

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 29 iulie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, jud. Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, care se afla în timpul serviciului și care desfășura activități de asigurare a unor materiale, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi precipitat de la o înălțime de aproximativ 1 m pe platforma unui ansamblu de vehicule, iar ulterior, de pe respectiva platformă, s-ar fi precipitat de la înălțimea de aproximativ 1,2 m pe sol.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât, în urma precipitării a suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Legea care prevede pedepse mărite pentru pedofili, atacată de Guvern la CCR pe motiv că e discriminatorie
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate