blog-logo

Programările pentru testul Covid-19 la cerere, la Maternitatea Brașov, doar online

Programările pentru testul Covid-19 la cerere, la Maternitatea Brașov, doar online

Spitalul de Obstetrică Ginecologie „Dr. I. A. Sbârcea” Brașov anunță că, începând de astăzi, 29 iulie, programările pentru teste Covid-19 se fac doar online, pe site-ul unității spitalicești.

Reprezentanții maternității Brașov menționează că nu se acceptă mai multe persoane pe o singură programare, fiind necesară programare pentru fiecare persoană în parte.

De asemenea, la testare, pacienții trebuie să aibă copiile documentelor de identitate.

„Începând cu data de 29.07.2020 PROGRAMĂRILE pentru TESTE PCR în vederea diagnosticării infecției COVID-19, se fac accesând link-ul http://www.maternitatea.ro/ro/programari-teste-covid19/.

Pașii de urmat: completați nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, codul de siguranță pentru confirmarea programării.

În ziua în care veniți la testare în mod obligatoriu trebuie să aveți copiile documentelor de identitate CI sau pașaport (în cazul copiilor) precum și confirmarea programării primite pe e-mail.

Nu se acceptă mai multe persoane pe o singură programare. Trebuie să programați fiecare persoană în parte”, se arată în mesajul unității spitalicești.

Potrivit conducerii spitalului, prețul unui test este 200 lei indiferent de limba în care se eliberează rezultatele (română sau engleză)acestea fiind trimise pe e-mail după 24 de ore de la data testării.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Educației: Numărul de elevi din clasele de liceu va fi redus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate