blog-logo

O femeie și-a bătut mama. Polițiștii i-au interzis să mai meargă acasă

O femeie și-a bătut mama. Polițiștii i-au interzis să mai meargă acasă

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”. Ieri, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 53 ani din municipiul Brașov că ar fi fost agresată fizic de către fiica sa.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 27 iulie 2020, în jurul orei 20.30, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost agresată fizic de către fiica sa, în vârstă de 30 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Alte articole:   Educatie juridica Brasov - ANONIM – numele victimei

„În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeia, în vârstă de 30 ani, dispunându-se evacuarea temporară din locuința comună”, a peecizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate