blog-logo

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

În fapt, la data de 27 iulie 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 49 ani din Codlea, Brașov, cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 53 ani, ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsurile evacuării temporare a acestuia din locuință și păstrării unei distanțe de minimum 200 de m față de persoana vătămată și locul de muncă al acesteia.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   6 lucruri pe care nu le știați despre jante auto

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate