blog-logo

Imagini inedite cu doi urși și trei lupi împreună în aceeași zonă, în Pădurile Brașovului (Video)

Imagini inedite cu doi urși și trei lupi împreună în aceeași zonă, în Pădurile Brașovului (Video)

Imagini rare și spectaculoase au fost surprinse de camerele de monitorizare ale Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt în pădurile din jurul Brașovului.

Doi urși și trei lupi au apărut în aceeași zonă, oferind un spectacol rar și impresionant, deoarece sunt două specii aflate în conflict, însă de data aceasta animalele sălbatice nu s-au luat la bătaie.

Întâlnirea între urși și lupi seamănă cu un dans, în care fiecare încearcă să-l intimideze pe celălalt și nu este dispus să se retragă, după cum au explicat specialiștii Regiei Kronstadt.

Dansând cu lupii… în Pădurile Brașovului

La lăsarea serii, Pădurile Brașovului se animă, iar camerele de monitorizare pe care le avem instalate în fondul forestier surprind viața sălbatică din jurul orașului.

Când se întâlnesc, urșii și lupii oferă un spectacol impresionant. Sunt două specii care nu se prea tolerează, dar evită pe cât posibil să se atace direct, pentru că nici unul dintre <combatanți> nu vrea să riște rănirea, fie ea și ușoară. Așa că, de multe ori, o întâlnire între urși și lupi seamănă cu un dans, în care fiecare încearcă să-l intimideze pe celălalt și nu este dispus să se retragă.

În disputele urs-lup, de cele mai multe ori urșii sunt singuri, pentru că așa vor ei. Chiar și când are o haită de lupi în preajmă, un urs nu uită că trebuie să își <regleze conturile> cu un alt urs”, au scris reprezentanții Regiei în postarea ce însoțește filmulețul postat pe rețelele de socializare.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.