blog-logo

VIDEO Raed Arafat a prezentat ce se întâmplă în spitalele din țară

VIDEO Raed Arafat a prezentat ce se întâmplă în spitalele din țară

Raed Arafat, șeful DSU, a transmis sâmbătă noaptea un mesaj important cu privire la ce se întâmplă de fapt în spitalele din România în perioada pandemiei. Secretarul de stat în MAI a lansat un avertisment dur.

Raed Arafat, șeful DSU și secretar de stat în MAI, a transmis un mesaj important pe pagina sa de Facebook alături de un clip video care arată ce se întâmplă în spitalele românești în perioada pandemiei coronavirus.

„Un film care arată o mică parte din ce se întâmplă zi și noapte în unitățile de primiri urgențe și în secțiile de terapie intensivă! Aveți grijă de voi și nu-i ascultați pe cei care neagă o realitate cu care ne confruntăm cu toții și care din păcate va mai dura”, a transmis Raed Arafat.

În spatele tuturor eforturilor depuse de colegii din prima linie, se află acea doză de speranță, motorul de a merge mai departe și a răzbate în această luptă cu noul virus.

Prin curaj, implicare, putere de muncă și grijă pentru oameni, toți acești salvatori au putut reda adevărata lumină pe chipurile celor aflați în dificultate.

Sub echipamentul de protecție se află un om, simplu, discret care are un singur țel, de a putea în continuare prin efort, dăruire și implicare să pună o nouă cărămidă solidă la fundația propriei tale vieți.

Pentru a susține toate aceste eforturi și pentru a nu fi în zadar, noi, ceilați, trebuie să fim precauți și să respectăm în continuare regulile generale pentru a diminua riscul de infectare cu noul Coronavirus.

🔴Poartă masca de protecție!
🔴Spală-te des pe mâini!
🔴Nu îți atinge nasul, gura, ochii dacă nu ai mâinile dezinfectate!
🔴Respectă normele de distanțare socială!

Alte articole:   Continuă să scadă rata de infectare cu SARS-COV-2 din județul Brașov! 28 de focare la Zărnești!

Lupta nu s-a incheiat! Dar cu ajutor, cu prudență, cu responsabilitate din partea noastră, a tuturor, vom învinge!”, a transmis Departamentul pentru situații de urgență într-un mesaj pe Facebook.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate